Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Social Market is eigendom van het familiebedrijf Advanced Websolutions BV, begin 2005 opgericht door Renť ter Bekke, en is en blijft volstrekt onafhankelijk, ook in financiŽle zin (*).
Wij bepalen zelf wat de verdere ontwikkelingen van het platform zullen zijn, waarbij de motto's 'sociaal en verdienstelijk' en 'sociaal, transparant en veilig' altijd de leidraad zullen zijn.
Dit in tegenstelling tot veel andere websites waarvan functies of regels regelmatig wijzigen, vaak ten nadele van de gebruikers, om investeerders en aandeelhouders tevreden te houden.

Zie ook 'Social Market in het nieuws' (bron: AD.nl)

(*) Wij besteden al onze tijd aan het marketen en verder doorontwikkelen van het concept.
Social Market financiert alle kosten uit eigen middelen. Dit is mogelijk omdat de kosten relatief gering zijn omdat we enerzijds alles in eigen beheer uitvoeren, anderzijds we ervan uitgaan dat de groei van het platform voor het grootste deel 'vanzelf' (viraal) gaat vanwege de opzet van het concept (we belonen iedereen die een bijdrage levert).
Dit in tegenstelling tot veel andere websites die elk jaar zeer veel geld uitgeven aan adverteren op het internet, of via tv en radio. Geld dat uiteindelijk ook door jou betaald wordt!