Hoe kan ik een item of aanbod vinden?

Om een item (oftewel een dienst, product of activiteit), met al zijn bijbehorende aanbod (zie laatste alinea), te vinden kun je op de volgende manieren zoeken:

Via link Laatste item

Indien je tijdens het huidige websitebezoek reeds een item pagina hebt bezocht, dan staat direct onder het zoekvenster de link "Laatste item": via deze link kun je altijd snel terug naar deze pagina, bijvoorbeeld om een advertentie te kunnen plaatsen nadat je lid bent geworden, om opnieuw het aanbod uit dat item te bekijken.

Via zoekmachine

Bovenin elke pagina (dus niet in het zoekvenster hier vlak boven!) is een zoekvenster te zien, waarin je (delen van) zoekwoorden in kan geven, die voorkomen in of betrekking hebben op het te vinden item.
Na het ingeven van de zoekwoorden en het activeren van de button kun je Social Market laten zoeken naar alle items die met de zoekwoorden te maken hebben. Het resultaat kan als volgt zijn:
  • Er wordt geen item gevonden: er wordt een foutmelding getoond, waarbij tevens geattendeerd wordt op de ingestelde zoekopties en op het indienen van een aanvraag voor de opname van een nieuw item!
  • Er wordt exact één item gevonden: het gevonden item wordt getoond.
  • Er worden meerdere items gevonden: het volgens de zoekmachine relevantste item als eerste getoond en kan er hetzij door alle gevonden items gebladerd worden, of kan een item worden geselecteerd uit een op te roepen lijst van alle gevonden items.

Via sitemap

Alle items staan ook vermeld in de sitemap pagina; indien je op de link van een item klikt, dan wordt deze getoond.

Via menustructuur

Alle items zijn onderverdeeld in een grote boomstructuur, waar de bezoeker van boven (hoogste niveau) naar beneden (tot aan de items) doorheen kan wandelen.
De hierarchische structuur begint bij de groepen, die ook in het hoofdmenu genoemd staan (Diensten, Producten, Recreatie en Overig) en door in de volgende pagina's (achtereenvolgens categoriëen, rubrieken en tenslotte de items zelf) steeds een andere keuze te maken verschijnen op het laatst vanzelf de items.

Getoond item

Bij het tonen van een item wordt ook natuurlijk (want daar draait het immers om) alle aanbod getoond dat behoort tot dat item. Daarbij wordt echter ook rekening gehouden met de zoekopties, die vlak onder het zoekvenster te zien en te wijzigen zijn:
  • 'Bij aanvrager': aanbod dat op het opgegeven postcodenr afgeleverd of uitgevoerd kan worden;
  • 'Bij aanbieder': aanbod dat in het geselecteerde gebied afgehaald of uitgevoerd kan worden;
  • Geen van beide opties.

Item niet gevonden

Heb je het item niet kunnen vinden, dan kun je via de volgende link een aanvraag voor een nieuw item indienen.