ZJ Advies B.V.: Wij maken boekhouding en belasting begrijpelijk.

Wij maken boekhouding en belasting begrijpelijk.

ZJ Advies B.V.: Wij maken boekhouding en belasting begrijpelijk.ZJ Advies B.V.
Willem Dreesweg 6
1314 VB Almere (NL)

Telnr: 0362070100

ZJ Advies is een fiscaal kantoor gevestigd in Almere en gespecialiseerd in boekhouding en belasting. Met onze deskundige kennis helpen wij u graag op het gebied van boekhouding, belastingaangifte en fiscale adviezen. Ons kantoor is gevestigd in Almere, maar wij werken met klanten door heel Nederland. Wij zijn geen stoffige boekhouder die met moeilijke woorden praat. Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk voor u.

Boekhouding
Bent u een ondernemer? Dan helpen wij u graag met het bijhouden van uw boekhouding. Veel ondernemers zien op tegen het bijhouden van de boekhouding en het invullen van de belastingaangiftes. Daarnaast weten veel ondernemers niet hoe ze een boekhouding moeten bijhouden. U kunt er dan voor kiezen om uw boekhouding aan ons uit te besteden. Zo weet u zeker dat u aan alle wettelijke eisen voldoet, gebruik maakt van alle belastingvoordelen en niet te veel belasting betaalt. Wij bieden verschillende boekhoudpakketten aan zodat er altijd een geschikt boekhoudpakket is welk bij uw onderneming past. Wij kunnen u volledig ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen. Neem contact met ons op om een (telefonisch) kennismakingsgesprek in te plannen. Dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Belastingaangifte
Wij helpen u graag met al uw vraagstukken op fiscaal gebied. U kunt hierbij denken aan het invullen van uw belastingaangiftes en maar ook het geven van belastingadvies. De regels van de Belastingdienst zijn voor u als leek soms erg lastig te begrijpen. Een adviesgesprek met onze belastingadviseur kan dan voor opheldering zorgen. Wij hebben een brede kennis op het gebied van inkomstenbelasting en omzetbelasting en helpen u hier dan ook graag mee. U kunt door ons uw aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting laten invullen. Heeft u zaken gedaan met het buitenland? Ook voor ICP-aangiftes kunt u bij ons terecht. Verder kunnen wij u adviseren op het gebied van zakelijke kosten, belastingvoordelen, belastingaangiftes, bezwaarschriften en andere belastingzaken. Op die manier weet u snel waar u aan toe bent en kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent.

Naar website

Voordelen

  • ZJ Advies is een fiscaal kantoor en gespecialiseerd in boekhouding en belasting. Wij zijn geen stoffige boekhouder die met moeilijke woorden praat. Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk voor u.

Kenmerken

Prijsinfo
  • Per uur

Prijzen, tarieven, voorwaarden

Per uur: Op aanvraag

Reviews
Offerte aanvragen

Betalingsmogelijkheden

  • Vooraf overboeken
  • Betalen bij levering (contant, pin of creditcard)

Afspraak/uitvoering

  • Op lokatie klant
  • Op lokatie aanbieder:
    Willem Dreesweg 6
    1314 VB Almere

Leveringsgebied


Aanbod is geldig voor de volgende postcodegebieden:

Aanbieder

ZJ Advies - Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk.
ZJ Advies B.V.ZJ Advies is een fiscaal kantoor gevestigd in Almere en gespecialiseerd in boekhouding en belasting. Met onze deskundige kennis helpen wij u graag op het gebied van boekhouding, belastingaangifte en fiscale adviezen. Ons kantoor is gevestigd in Almere, maar wij werken met klanten door heel Nederland. Wij zijn geen stoffige boekhouder die met moeilijke woorden praat. Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk voor u.

Contact, vragen

Contactinfo

ZJ Advies B.V.
Willem Dreesweg 6
1314 VB Almere (NL)
Routebeschrijving

KvK nr 73873454

Telnr: 0362070100

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

naar website

Openingstijden

Alleen op afspraak.

Maak je keuze